Doodledoki

Wie zijn wij?

Even voorstellen…… Wij, Maurice en Linda, wonen samen met onze zoon Tygo en dochter Juulke in het mooie Limburgse Urmond. We hebben drie Australian Labradoodles: Sam, Mexxie en Teddy. 

We zijn opgegroeid met honden en hebben dus al jong geleerd om voor een huisdier te zorgen. In 2007 zijn wij gaan samenwonen, maar konden toch niet echt wennen aan het leven zonder hond. Na 2 maanden hebben we onze eerste hond samen gekocht. Een prachtige Golden Retriever met de naam Belle. Niet lang daarna mochten wij nog een Golden Retriever (Luka) verwelkomen. 
In 2013 werd onze dochter geboren en helaas was zij allergisch voor de honden. We zijn toen op zoek gegaan naar een allergievriendelijke hond. 

En zo kwamen wij uiteindelijk bij Monique van Labradoodlemanie terecht. We hadden de eer om gastgezin te worden van onze Sam. Deze periode was leerzaam, indrukwekkend en enorm liefdevol. Monique nam ons mee in de wereld van de Australian Labradoodle en puppy’s. Niet lang daarna vroeg Monique of we nog een keer gastgezin wilden zijn en daar hoefden we natuurlijk niet lang over na te denken. Een droom kwam uit, want wij mochten gastgezin worden van een pup van Bonny. We hebben haar Mexxie genoemd. 

Na drie nestjes thuis te hebben gehad, ging het steeds meer kriebelen. Monique heeft me begeleid bij de bevallingen en wegwijs gemaakt in de wondere wereld van puppy’s. En toen durfden we de volgende stap te nemen…. Teddy werd geboren! Onze eerste Doodledoki pup!