Doodledoki

Een Doodledoki pup

Onze fokhonden voldoen aan alle eisen. Ze worden compleet getest op o.a. heupdysplasie, elleboogdysplasie en patellaluxatie en jaarlijks op oogafwijkingen. Inclusief DNA profiel alvorens de hond voor de fok ingezet wordt. 

Onze puppy’s worden niet gesteriliseerd/gecastreerd op jonge leeftijd. Ze worden onder contract verkocht. Dat betekent dat ze voor hun eerste levensjaar gesteriliseerd/gecastreerd moeten worden.

Al onze puppy’s worden gefokt volgens de fokreglementen van WALA. Wij respecteren de vooropgestelde code van ethiek van WALA en passen die dan ook zeer nauwkeurig toe. Voor meer informatie zie https://wala-labradoodles.org

Iedereen is welkom om kennis te maken met ons en onze honden. U kunt dan ook een duidelijke indruk krijgen van ons en onze honden.

Een Doodledoki-pup is inclusief:

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze honden horen bij ons gezin. Ze worden liefdevol verzorgd en daarom willen wij ook dat onze pups “een gouden mandje” krijgen. 

We werken daarom met een inschrijfformulier en willen graag kennis maken met de toekomstige eigenaren.

Heeft u besloten dat u een Doodledoki pup wilt, klikt u dan op onderstaande button. Daarna ontvangt u van ons een inschrijfformulier en wordt u uitgenodigd tot het betalen van het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld bedraagt €200 en wordt later verrekend met de pup.