Gastgezin

Doodledoki is op zoek naar een gastgezin voor één van onze fokhonden. We zijn een kleinschalige fokker en we vinden het belangrijk dat elke hond alle aandacht en liefde krijgt van een gezin. Er is natuurlijk een maximum aan het aantal honden dat wij in huis kunnen houden en met onze drie Australian Labradoodles is dat maximum voor ons bereikt. We willen niet gaan werken met kennels, maar gunnen onze honden een liefdevol gezin waar zij lekker huishond mogen zijn. 

De pup of volwassen hond wordt zonder aanschafkosten bij het gastgezin geplaatst, maar de hond blijft eigendom van Doodledoki. Pas na het laatste nestje wordt het eigendom aan u overdragen.
Als de hond 12 maanden oud is, ondergaat de hond een aantal gezondheidsonderzoeken. Daarna wordt besloten of de hond ingezet gaat worden voor de fok. Een teefje zal een aantal keren een nestje krijgen bij ons thuis. Dat betekent dat zij dan ongeveer 8 á 9 weken bij ons zal logeren. Alle kosten rondom het fokprogramma (gezondheidsonderzoeken, echografie enz.) zijn voor Doodledoki. Natuurlijk bent u van harte welkom om uw hond en de pups te bezoeken en de kraamperiode te volgen. 
We vinden het belangrijk dat uw hond zich bij ons thuis voelt en kennismaakt met onze roedel. Een gastgezin dient daarom binnen een straal van maximaal 30 km van Urmond te wonen. 

Wat verwachten wij van u? Alle kosten die u normaalgesproken voor uw huisdier zou maken zoals voeding, ontworming, jaarlijkse entingen enz. zijn voor u. We verwachten dat u met de pup naar een puppycursus gaat en de hond goed socialiseert. Verder dient u volledige medewerking te verlenen aan ons fokprogramma. Uit ervaring weten wij dat de natuur zich niet laat plannen, dus ook uw vakanties zult u met ons moeten afstemmen. 
Ons ideale gastgezin is net zo enthousiast als wij om andere gezinnen blij te maken met een Australian Labradoodle!

Nog eens alles op een rijtje:

  • De pup of volwassen hond wordt zonder aanschafkosten bij u geplaatst
  • Een goede opvoeding en socialisatie is zeer belangrijk
  • De geplaatste hond blijft eigendom van Doodledoki
  • Alle kosten die u normaalgesproken voor uw eigen hond zou hebben, zijn voor het gastgezin 
  • De kosten rondom het fokprogramma zijn voor Doodledoki
  • U woont in een straal van maximaal 30 km van Urmond
  • De natuur laat zich niet altijd plannen, dus u dient flexibel te zijn en medewerking te verlenen aan ons fokprogramma 
 
Bent u enthousiast geworden en wilt u graag met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.